Sätt ugnen på högsta värme och grill. Dela tomaterna i halvor och skär löken tunt. Skär upp 12 st 1-2 cm-tjocka skivor av baguetten och skär 12 st bitar av osten som du lägger på brödbitarna
Getosttoast. Sätt ugnen på 200 grader. Bryn lammfärsen i smör och olja i en stor kastrull. Hacka löken och skiva vitlöken och blanda ner med lammfärsen
Vill man äta varma mackor de luxe ska man pimpa dem med getost och sparris. Detaljerade receptinstruktioner känns överflödiga, det enda man behöver göra är att hälla olivolja på några skivor lantbröd, snabbfräsa lite sparris i en stekpanna och sedan lägga sparrisarna på brödet, och avsluta med att smula över getost
Getosttoast. Sätt ugnen på grill, 250°. Dressing. Blanda senap och vinäger. Vispa ner oljan lite i taget i en tunn stråle och tillsätt sedan vatten, honung, salt och peppar