Getosttoast recept

Getosttoast med honungstomater

Getosttoast med honungstomater

Sätt ugnen på högsta värme och grill. Dela tomaterna i halvor och skär löken tunt. Skär upp 12 st 1-2 cm-tjocka skivor av baguetten och skär 12 st bitar av osten som du lägger på brödbitarna
Getosttoast med citronsirap

Getosttoast med citronsirap

De senaste veckorna har jag återupptäckt en gammal kompis, den klassiska getosttoasten som jag så ofta åt till middag back in the days
Morotssoppa med getosttoast

Morotssoppa med getosttoast

Sätt ugnen på 275°. Kärna ur och strimla pepparfrukten, skala och strimla lök och vitlök. Skala och grovhacka morötterna
FREDAGSMIDDAG PÅ EN TORSDAG

FREDAGSMIDDAG PÅ EN TORSDAG

Först ut var en getosttoast med rabarber och rosmarin. Det känns som fredag idag, då jag har ledigt i morgon samt veckohandlingen är klar
Krispiga avokadorullar

Krispiga avokadorullar

Lördagens förrätt – krispiga avokadorullar och getosttoast. Här kommer ett supergott recept på ett riktigt gott tilltugg eller enklare förrätt
Varm getost toast med fikon

Varm getost toast med fikon

Getosttoast. Gammal goding från "Mat Tina". Varm getost macka med fikon och söt rödvinssås. 4 skivor chevre
Toast med getost och sparris

Toast med getost och sparris

Vill man äta varma mackor de luxe ska man pimpa dem med getost och sparris. Detaljerade receptinstruktioner känns överflödiga, det enda man behöver göra är att hälla olivolja på några skivor lantbröd, snabbfräsa lite sparris i en stekpanna och sedan lägga sparrisarna på brödet, och avsluta med att smula över getost
Ostfrallor

Ostfrallor

Getosttoast. Getosttoast. Gammal goding från "Mat Tina". Varm getost macka med fikon och söt rödvinssås. 4 skivor chevre4 skivor bröd4 st färska fikonSås
Ljumma varma sommarkvällar

Ljumma varma sommarkvällar

Till förrätt gjorde jag getosttoast. Just nu är den svenska sommaren som bäst. Ledighet, varma soliga dagar, ljumma härliga sommarkvällar
Sallad med getostbröd och senapsvinägrett

Sallad med getostbröd och senapsvinägrett

Getosttoast. Sätt ugnen på grill, 250°. Dressing. Blanda senap och vinäger. Vispa ner oljan lite i taget i en tunn stråle och tillsätt sedan vatten, honung, salt och peppar