Getostgratinerad oxfilé med palsternackspuré 600 g oxfilé. Skär filén i fyra skivor. Salta och peppra, och bryn köttskivorna på båda sidor i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Frusen cheescaketårta med färska bär Väl hemma på kvällen lagade vi trerätters tillsammans, först åt vi Toast Skagen och till huvudrätt en getostgratinerad oxfilè med klyftpotatis och tranbärssås och efterrätten blev en frusen cheesecake med färska bär gronanyanser -
Festfredag Till varmrätt blev det GetostgratineradOxfilé och Pestogratäng. GetostgratineradOxfiléSkäroxfilén i portionsbitar Mumsfillibaba!!!
Festmeny: oxfile och getostgratinerat basilikamos och granatäpple i MarsalaOxfilé med balsamicosås och getostgratinerat basilikamos. Oxfilé. oxfilé. 1. Koka potatisen. Sätt ugnen på 225º Svt
Getostgratinerad oxfilé med sparris 600 g oxfilé av mittbit. 1. Skär köttet i 4 bitar. Bind eventuellt om ett bindgarn för att det ska hålla formen Hemmets Journal
Getostgratinerad oxfilè med palsternackspurè 600 g oxfilé av mittbiten. 600 g oxfilé av mittbiten. 4 portioner. salt, svartpeppar. 1 msk smör. 4 skivor chèvre getost, ca 1 cm tjocka Carpe Diem
Getostgratinerad oxfilé med palsternackspuré 600 g oxfilé av mittbiten. 1. Skär filén i fyra skivor. Salta och peppra, och bryn köttskivorna på båda sidor i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Getostgratinerad oxfilé med sparris 600 g oxfilé. Skär köttet i 4 bitar. Bind eventuellt om ett bindgarn för att det ska hålla formen. Bryn köttet hastigt runt om i smör Hemmets Journal
Oxfile med getostgratinerat-basilikamosoxfilé, mittbit. Putsa och dela oxfilén i 3 bitar. 900 g oxfilé. . Ingredienser. 900 g. 1 tsk. salt. 2 krm. peppar, nymald Carpe Diem