Pocherade ägg4 ägg 1 liter vatten 2 msk ättika 24% Getostdressing 1 dl mjöl 150 gram getost (fanns inte många att välja på här…) Koka upp mjölken, smula ned getosten och låt den smälta. 1 liter vatten 2 msk ättika 24% Getostdressing 1 dl mjöl 150 gram getost (fanns inte många att välja på här…) Koka upp mjölken, smula ned getosten och låt den smälta
Getostdressing. 1. Värm ugnen tilll 225 grader, förbered ev grillning. 2. Skiva tomaterna centimetertjockt, lägg dem i en oljad ugnssäker form, droppa över mer olja och ugnsbaka 20-30 minuter
Bred ut salladen på ett stort fat eller i portionsskålar. Rulla kalkonskivorna och lägg dem ovanpå. Fördela de skivade tomaterna, rödlöken och äggen ovanpå
Getostdressing. Lägg spenat och haricots verts på tallrikar, strö över rödbetorna Lägg på biffarna, lyft försiktigt på äggen och ringla över getostdressingen