Getostcreme recept

Getostcreme till lammfilén

Getostcreme till lammfilén

Riv ner osten på den grova sidan på rivjärnet i creme fraichen. Mosa ihop cremen med en gaffel, pressa i vitlöken och hacka och rör sist i persiljan
Sötpotatischips med getostcrème

Sötpotatischips med getostcrème

Har du testa att göra sötpotatischips. Det funkar både som tillbehör till middagen och som snacks. Tänk på att gärna välja ekologisk sötpotatis då potatis är väldigt besprutad
Rödbetsrårakor med getostcréme

Rödbetsrårakor med getostcréme

Ingredienser Portioner. 4 500 g rödbetor 300 g potatis 200 g palsternacka 2 ägg 1 msk flytande honung 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 krm grovmalen svartpeppar rapsolja Getostcrème 200 g getost av chèvretyp 1 dl crème fraiche salt peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lammracks med polkabetor och getostcreme

Lammracks med polkabetor och getostcreme

Schalottenlök PolkabetorPersiljaSalladslökGetostCreme fraiche Vitvinsvinäger KaprisRosmarinRapsoljaSaltPepparTillaga lammet först
Crostini med getostcrème, rosmarin, pinjenötter och honung

Crostini med getostcrème, rosmarin, pinjenötter och honung

Crostini med olika fyllningar är en av mina favoritsnittar. Dels för att man kan förbereda både själva brödet och fyllningarna och sedan bara montera ihop dem innan servering, och dels för att det går att variera i all oändlighet
Crostini med getostcrème och blåbär

Crostini med getostcrème och blåbär

Ingredienser Portioner. Ger 25 stycken 100 g getost av chèvretyp 100 g färskost 1/2 dl frysta, tinade blåbär 25 crostini 1 dl hackade torkade blåbär Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad på Mackan, 3 olika smaker 15 % rabatt Oatly 150 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Färskost 5

Rödbetsbiffar med getostcrème

Ingredienser - 2 port. 300 g kalla lättkokta rödbetor. 150 g kall kokt potatis. 1 liten rödlök. 1 ägg. ½ msk riven pepparrot
Grillade rödbetor med getostcreme

Grillade rödbetor med getostcreme

1Getostcreme. 1 kg rödbetor, normalstora på cirka 120g styck. smör. salt. 1-2 salladslökar. 1200g getost. 2 dl creme fraiche
Kyckling med rotsaker och getostcrème

Kyckling med rotsaker och getostcrème

Sätt ugnen på 200°. Skala och skär rotsakerna i grova bitar, cirka 3x3 centimeter. Skär potatisen i något mindre bitar eftersom den tar längre tid i ugnen
Rödbetor med getostcrème

Rödbetor med getostcrème

Skala en gulbeta och en rödbeta och skär i mycket tunna skivor. Lägg dem i iskallt vatten i separata skålar fram till servering