En fast vaniljkräm/mousse som passar ypperligt vid tårtbak. Vaniljkräm/Mousse. Vispa grädden (den ska vara fast, inte hård), vänd samman med den kalla vaniljkrämen (sila ytterligare en gång genom finkornig sil om du anser krävs)
Vaniljkräm. 2 st gelatinblad (som blötläggs enligt anvisning). Rör ner gelatinbladen med 2 dl av den varma jordgubbsfyllningen och blanda sen med äggsmeten. Placera första botten i och fördela rabarberfyllningen, lägg på andra botten och bred ut vaniljkrämen, därefter läggs tredje botten på och där fördelas 1 dl av jordgubbsfyllningen och slutligen läggs den fjärde botten på och där breds moussen ut. 2 st gelatinblad (som blötläggs enligt anvisning)
Ta kastrullen åt sidan och blanda ner gelatinbladen. Vaniljkräm. Vaniljkräm. 3,5 gelatinblad. Montera tårtan med 2 lager jordgubbsmos och ett lager vaniljkräm. 3,5 gelatinblad
Lägg vaniljkräm på en av bottnarna och lägg på en botten. 13 st gelatinblad. 25 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver Vaniljkräm. 5 dl strösocker 13 dl vispgrädde 3 st gelatinblad 600 g grön marsipan 200 g marsipan rosa florsocker Ugn. 1Vaniljkräm. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter
Lägg gelatinbladen i blöt i rikligt med vatten. Sila ner vaniljkrämen i en skål. Lägg några matskedar av rabarberpurén i en kastrull, värm upp, lyft gelatinbladen ur vattnet och låt dem droppa av