Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden, slå den över mjölkchokladen, vispa tills all choklad har smält, rör ner gelatinbladen och mjölken, sila
Efter denna artikel kommer åtminstone jag köpa både ekologiskt gelatin och Glycin som tillskott. Det är en lång text med många svåra ord men det framgår ändå tydligt att ALLA, oavsett ålder eller fysiska problem av alla slag behöver tillskott i form av gelatin framför allt
Chokladpannacotta utan gelatin. En god dessert behöver inte vara så komplicerad. Denna krämiga chokladpannacottan gör du på några minuter, sen får den stå och stelna i kylen
Det lite udda med den jag gör är att den är gjord med vegetabilisk gelatin. I vår familj har finns allergi mot animaliskt protein och då är vanlig gelatin BIG no, no
Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken