en liten näve hackad persilja. en liten näve hackad persilja. 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin). 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin)
Ta upp gelatinbladen ur vattnet, krama ur och smält dem på svag värme med LITE av vattnet. Riv ostarna grovt och blanda i hackad persilja och en stor riven vitlöksklyfta
Ta upp gelatinbladen och smält dem i en kastrull på spisen. persilja. Ta ett par msk av fyllningen och rör ut i gelatinet och rör ihop med resterande fyllning
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. Vänta med persiljan till strax innan serveringen. Ta en matsked av röran och blanda med gelatinet, innan Du blandar ner det
Krama ur vattnet från gelatinet och lägg i kakaogelén. 1 dl finhackad persilja. 2 stgelatinblad. Blötlägg gelatin i kallt vatten minst 10 min. 2 stgelatinblad
för gelatin). en liten näve hackad persilja. för gelatin). en liten näve hackad persilja. Hej. Det är dags för ett nytt avsnitt av ”Jävligt Gott möter…” på youtubekanalen
Lägg gelatinbladen i blöt. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem i en skål i microvågsugnen, rör sedan ner gelatinet i ostsmeten och blanda ordentligt
Läste på mer om kollagen och hittade en del av det Anna Hallén skrivit om gelatin, som utvinns ur kollagen och som visat sig ha en läkande effekt på artros
en liten näve hackad persilja. en liten näve hackad persilja. 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin). 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin)
Skär matjessillen i små tärningar och blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. Ta en matsked av röran och blanda med gelatinet innan du blandar ner det, då minskar risken att gelatinet ska stelna i klumpar
Rör sedan ner gelatinet i en fin stråle i mousseblandningen. 2 tsk gelatinpulver ( läs på burken beskrivning). 1 dl finhackad persilja. 2 tsk gelatinpulver ( läs på burken beskrivning). 1 dl finhackad persilja