Vad jag gillar med både kladdkaka och den här cremen är att man undviker både det kemiska bakpulvret och det läskiga gelatinet, bara helt naturliga ingredienser
Lägg gelatinbladen i en djup tallrik med kallt vatten. Inte helt fel men jag hade inte heller tackat nej till denna supergoda kokospannacotta med passionsfrukt nu
En frisk och fruktig passionsfruktsmousse som du kan servera som en dessert eller fyllning i tårta. Tänk på att använda riktigt skrynkliga passionsfrukter för sötast smak
Ta upp dem innan du blandar i gelatinet. Servera pannacottan med passionsfrukt. Tag upp gelatinbladen från vattnet och vispa i dem i gräddblandningen tills de löst sig (eller vispa i koppen med det blötlagda gelatinpulvret - ta alltihop även vattnet)
Om det är av etiska skäl du avstår mjölkprodukter byter du också gelatinbladet mot agar-agarpulver. Men nu är våren på gång, och det tänkte jag fira genom att bjuda er på en helt ljuvlig efterrätt - en len och smakrik pannacotta med hjortron och passionsfrukt som maken och jag festade på förra helgen
Ta bort från värmen, lägg i de urkramade gelatinbladen och låt dem smälta. Blanda gulor, ost, crème fraiche, socker, vaniljsocker, passionsfruktskött och citronskal till en slät smet
Den traditionella cheesecaken innehåller gelatin, vilket Burak inte äter. Passionsfruktstäcket. Det fungerade lika bra men självklart bättre om man använt vanlig gelatin