Gelatin och kanel recept

Pannacotta med smak av kanel och lingon

Pannacotta med smak av kanel och lingon

Rör ner gelatinetoch sedan gräddfilen. Koka upp grädde, vaniljfrön, socker ochkanel. När man bor i ett annat land eller på annat sätt långt bort från familj och släkt så får man skapa sig sin en till på det nya stället
Hallonpannacotta med kanel

Hallonpannacotta med kanel

Tillsätt gelatinetoch rör tills det smält. Rör ihop hallon, socker ochkanel i en kastrull och koka upp under omrörning
Pumpapaj – utan gluten, socker och mjölk

Pumpapaj – utan gluten, socker och mjölk

Tillsätt sedan gelatinetoch fortsätt vispa tills smeten börjar puttra. Fyllning Låt gelatinpulvret svälla med det kalla vatten i en liten skål
Cheesecake

Cheesecake

Det finns även cheesecakes som man inte gräddar, utan har gelatin i istället och dessa brukar kallas för engelsk chessecake
Cheesecake

Cheesecake

Det finns även cheesecakes som man inte gräddar, utan har gelatin i istället och dessa brukar kallas för engelsk chessecake
Panna cotta med rabarber

Panna cotta med rabarber

Ta upp gelatinet ur vattnet, krama ur det och lägg ner det i den varma massan. Gelatinblad. Lägg dem i en kastrull, tillsätt vatten ochkaneloch låt koka upp
Enkel hallondessert

Enkel hallondessert

Tillsätt gelatinetoch rör tills det smält. En enkel pannacotta med hallon, gräddfil ochkanel. Servera en liten desserttallrik med kombinationen sött, salt och syrligt