Blötlägg gelatinet i en skål med kallt vatten tills det har mjuknat, låt rinna av väl. Precis innan servering, dekorera med några mangokuber, mangopuré och några myntablad
Eftersom att jag inte använder gelatin i min bakning så körde jag på agar agar pulver. Igår bakade jag den här ljuvligt krämiga och goda pannacottapajen med smak av mango- och passionsfrukt
Vänd snabbt ner gelatinet och mangobitarna i ostmassan. Mangospegel. 12 tsk gelatinpulver (motsvarar 4 gelatinblad). 1200 g fryst mango, i bitar. 11,5 tsk gelatinpulver. 11,5 dl koncentrerad mangojuice. 1Cheesecake1 paket Savoiardikex, så kallade Ladyfingers 2 tsk gelatinpulver (motsvarar 4 gelatinblad) 2 msk vatten, kallt 300 g Philadelphia färskost 2 dl vispgrädde 1,5 dl strösocker 200 g fryst mango, i bitar. 1Mangospegel1,5 tsk gelatinpulver 1,5 dl koncentrerad mangojuice 0,5 dl kokhett vatten. Lägg gelatinen i en liten skål och tillsätt 2 msk kallt vatten. Mikra snabbt gelatinen ca 10 sekunder eller tills den har smällt. Vispa ner gelatinet i mangojuicen och låt stå i ca 5 minuter
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten. Även mango och lime är något av det godaste jag vet. Krama ur vattnet från gelatinet och tillsätt det i gräddblandningen
Blanda ägg- och gelatinblandning med mangomos, grädde och matlagningsyoghurt. Ta upp gelatinbladen och smält dem i en kastrull på svag värme och blanda ner lite av äggsmeten
Smält gelatinbladen till mangomoussen enligt ovan. Blanda varm choklad och smält gelatin. Mangomousse. Ta ½ dl av purén, rör ner i det smälta gelatinet