Blanda ner kokossmöret och de urkramade gelatinbladen. Här kan du läsa mer om gelatin, som är rent protein, ett bra tillskott när du vill göra energigodis
Lägg ned ett halvt, urkramat gelatinblad i den varma chokladen, och rör så det smälter. Den här pannacottan med smak av mango och kokos fredagsmyste maken och jag med förra fredagen, så inget kan väl passa bättre än att bidra med receptet till Söta Sakers månadsutmaning som är just Fredag
Lägg gelatinpulvret i det kalla vatten. Desserten som fick avsluta den ljuvliga middagen vart en yoghurt pannacotta-tårta med kokos och vanilj till det serverade jag en fräsch halloncoulis och färska hallon
Häll blåbärspurén i en skål och blanda ner vegegel/gelatinet. 6 msk riven kokos. 1 påse vegegel (eller snabbgelatin om du inte är vegetarian). 6 msk riven kokos
Gelatinet gör att äggvispet blir fast. Jag hittade ett så spännande recept på sukrins hemsida som påminner lite om sådana där skumkokosbollar eller typ skumraketer
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten. Idag bjuder jag på en liten pannacotta med smak av rabarber och kokos, för att fira alla starka, vackra och fantastiska mammor därute