Ta upp gelatinbladen, krama ur vattnet och smält bladen på svag värme i en kastrull. Blanda ner gelatinet i fyllningen med kraftiga och snabba rörelser
Ta upp gelatinbladen, krama ur vattnet och smält bladen på svag värme i en kastrull. Blanda ner gelatinet i fyllningen med kraftiga och snabba rörelser
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält på svag svag värme – tills alla har smält samman. Vänd ner det smälta gelatinet i Räksmeten och rör om tills det är väl blandat
Häll gelatinet i en fin stråle i lax-. Garnera med svart kaviar och salladslök. Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 minuter. Ta upp och smält gelatinbladen i en kastrull eller i en skål i mikron på full effekt (max 800 W) ca 10 sekunder. 5 gelatinblad. 50 g svart kaviar
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Lägg små toppar kaviar på gurkan och strössla krasse över. Smält gelatinet i 1 msk varmt ansjovisspad och rör ner i fyllningen. 3 gelatinblad
Ta upp gelatinet och smält det i en kastrull enligt anvisningarna på förpackningen. Förra året provade jag också en sorts supergoda kaviarsnurror signerade Isbjörnens Kaviar – de blev så populära att vi gör dem i år också