Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken
Jo en vit kladdkaka med apelsin krokant i. Låt kakan svalna helt. Häll allt över kakan och ställ in kakan i kylskåp tills följande dag eller i frysen några timmar
Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Smält socker och vatten i en panna och koka tills karamellen fått fin gyllenbrun färg, häll grädden försiktigt under omrörning ner i karamellen och sjud tills allt blandat sig, krama ur gelatinet och rör ner i karamellgrädden, rör tills gelatinet smält och låt svalna något
Lägg gelatinet i kallt vatten. MumsMums Brownie, en fantastisk kaka med extra allt. Smält gelatinet i en kastrull och vispa ner i marängen, spritsa sedan ovanpå brownien på önskat sätt och ställ i kylen tills toppingen stelnat
Häll blåbärspurén i en skål och blanda ner vegegel/gelatinet. Ta ut kakan och låt svalna ett tag. 1 påse vegegel (eller snabbgelatin om du inte är vegetarian)
Lägg gelatinbladen i kallt vatten, tills de blir mjuka. 3 blad gelatin. Häll smeten över kakan och ställ in den i nedre delen av ugnen i 20 minuter. 3 blad gelatin
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten. Smält ner gelatinbladet. 1 gelatin. Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta samman mandelmassan, mjölet, smöret och saltet till en smulig massa