Blötlägg gelatinbladenikallt vatten. Koka upp grädden, slå den över mjölkchokladen, vispatills all choklad har smält, rör ner gelatinbladen och mjölken, sila
lägga gelatinbladeni blöt ikallt vatten. Smält gelatinbladen och rör ner även dem ifyllningen. Blanda samma ingrediensernatill pajdegen och tryck ut i smord pajform
Eftersom vi hade några icke-köttätare gjorde jag moussen på veggel istället för gelatin och så dubblade jag receptet, vilket räckte fint för nio personer
Det här mina vänner. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång itiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Blanda ner gelatinbladen. Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligenkommitigång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)
Lägg de fem gelatinbladenikallt vatten. Kör osten, gräddfilen, florsockret, citronskalet, citronsaften och gelatineti en mixer (eller med elvisp) till en jämn smet
Blötlägg gelatinbladetikallt vatten. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladetiblandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken