Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken
gelatinblad. Ställ bort kastrullen ifrån värmen och lägg i gelatinet, se till så det löser sig. Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i ca 5 minuter. 1 st gelatinblad
Ta kastrullen från plattan och smält gelatinet i vätskan. 1,5 gelatinblad. Lägg gelatinet i kallt vatten i ca 10 minuter. 1,5 gelatinblad 2,5 dl grädde
Lägg de fem gelatinbladen i kallt vatten. Kör osten, gräddfilen, florsockret, citronskalet, citronsaften och gelatinet i en mixer (eller med elvisp) till en jämn smet
ChokladmousseLägg gelatinbladen i kallt vatten. Rör om så att gelatinet löses upp. Lyft upp och krama ur gelatinbladen och smält dem tillsamman med någon matsked av chokladsmeten i en liten kastrull
tsk gelatinpulver. Låt gelatinet svälla i kallt vatten (använder man ½. tsk gelatinpulver går det åt ca 1 ½. Smält gelatinet och blanda med ½. 3 gelatinblad eller 1 ½
Ta upp och låt gelatinbladen smälta i limesaften. Ta upp och låt gelatinbladet smälta i kastrullen. 4 st gelatinblad. 1 blad gelatin. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter. Lägg gelatinbladet till garneringen i kallt vatten ca 5 minuter. 4 st gelatinblad. 1 blad gelatin
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Häll ett par matskedar grädde i en kastrull, krama vattnet ur gelatinet och låt gelatinet smälta i kastrullen tillsammans med grädden
ägg gelatinbladen i en skål och täck dem med kallt vatten. Värm tills gelatinet smälter. Häll ½ dl vispgrädde i en kastrull, krama vattnet ur gelatinbladen och lägg ner dem i grädden