Lägg alla gelatinblad i blöt i kallt vatten. Doppa/rulla godisarna i strösocker. Tillsätt citronsyran och krama ur de blötlagda gelatinbladen och rör ned dem så allt blandas väl
Problemet var att hålla värmen uppe på chokladen under tiden som man rör ner gelatinbladen - om chokladen kallnar stelnar gelatinet och det blir bara en tjock klump av alltihop
Koka upp ½ dl av purén, krama ur bladen och låt smälta i grytan. Vispa smör och socker med en elvisp. När all sockerlag är i, sänk hastigheten på vispen och låt vispa till marängen är kall
Ta den från värmen, lägg i de väl urkramade gelatinbladen och låt dem smälta. Låt gelatinet svalna något och häll ner det i en tunn stråle i ostsmeten under omrörning
Ta den från värmen, lägg i de väl urkramade gelatinbladen och låt dem smälta. Låt gelatinet svalna något och häll ner det i en tunn stråle i ostsmeten under omrörning
Koka upp vattnet, och smält ner gelatinet. 6 ½ bladgelatin. 1-2 msk socker. Rör om heeela tiden. Om det går trögt att smälta kan man hälla ner lite drink mix, men låt det inte koka
Lägg gelatinbladen i en djup tallrik med kallt vatten. Häll grädde, kokosmjölk, socker, vaniljsocker och färskpressad citronsaft i en kastrull och koka upp