Blanda choklad och smält gelatin. Ta ½ dl av purén och blanda med gelatinet. Blanda mangopuré och juice och värm, rör ner gelatinet och låt det hela svalna
Rör om väl och värm det sakta på svag värme tills gelatinet lösts upp helt. ½ dl apelsinjuice. Blanda sedan gelatinlösningen med resten av yoghurten, ta lite i taget så att yoghurten inte skär sig
Gelatinblad. apelsinjuice. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter •Mixa mangon till puré • Lyft upp gelatinbladen ur vattnet ochsmält dem på svag värme i kastrull eller i mikro • Rör hastigtner gelatinet i mangopurén, tillsätt apelsinjuice och täck denavsvalnade kakan med mangogelén • Ställ kallt ett partimmar före servering • Toppa med hyvlad, rostad kokos
Citronsaft1 tsk Gelatin + 1/4 kopp vatten (Jag använd agarflakes istället)Vispa smör och ost krämig, tillsätt kondenserad mjölk, och citronsaft blanda ihop. Rör ner agar blandning och häll smeten i formen och låt de kall i kylskåp ca 1 timmarBlåbär sås 500 g blåbär 100 g strösocker 110 g apelsinjuice. 1 msk citronsaft 1 ½ msk maizena + 1 msk apelsinjuice. Blanda 1 ½ msk potatismjöl + 1 msk apelsinjuice Blanda socker, blåbär, apelsinjuice och citronsaft i en kastrull. 110 g apelsinjuice. 1 msk apelsinjuice. 1 msk apelsinjuice
gelatinblad (blötlagt). apelsinjuice. Den sparade decilitern från havtornsgranitén späds med 1/2 dl vatten och tillsätts 1 blad blötlagt gelatin, låt stelna till gelé
Lägg gelatin i iskallt vatten. Pensla gärna på apelsinjuice på botten. 2 g Gelatin (blad). Pressa ut vattnet ur gelatinet och smält det försiktigt i en kastrull eller mikrovågsugn, häll det i ägg-sockerblandningen (när den fortfarande är varm) och vispa tills det blir fluffigt och svalt (ca 25-28) grader. 2 g Gelatin (blad)