Ta upp gelatinet och lägg ner det i den heta sockerlagen och låt det smälta. Ringla eventuellt äppeljuice på bottnarna om du vill ha lite saftigare tårta
Tillsätt citron och äppeljuice och täck med folie. Tillsätt citron och äppeljuice och täck med folie. 2, 5 dl äppeljuice. 2 g agar agar (japanskt gelatin. 1 dl äppeljuice. 1 Koka upp äppeljuice och socker. 2, 5 dl äppeljuice. 2 g agar agar (japanskt gelatin. 1 dl äppeljuice. 1 Koka upp äppeljuice och socker
Ta bort från värmen och rör ner gelatinet. äppeljuice. gelatinblad - blötlagda. Blanchera pärlorna i 3–5 minuter, häll av vattnet och koka sedan pärlorna vidare i äppeljuice
Desserten var en chokladmousse med olivolja istället för gelatinet. Det komponeras alltid en drink till Gulddraken och i år var den äpplig med äppeljuice från blandade bakgårdar, ingefära och honung från stora skuggan
Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten. Smält gelatinet och blanda med den kalla äppeldrickan. 3 blad gelatinblad. 1 1/2 dl äppeldricka (utspädd äppeljuice)
Men jag säger - att äta lite sylt och äppelmos med massa bra ämnen i sig - är mycket bättre en fejkade godisar med massa konstiga färgämnen och kokta djurdelar (gelatin)
Medan cidern kokar så blandar du gelatinpulver med kallt vatten och låter den svälla någon minut. Jag avslutar denna temavecka med att baka perfekta Macarons med smak av äpple, fyllda med egenhändigt gjord Jello med äppeljuice =)