Krama ur gelatinet och rör ner tillsammans med vodkan i blandningen. 15 g gelatinblad. 115 g gelatinblad 220 g socker 70 g glykos 150 g vatten 110 g hallonpuré 15 g citronjuice 5 g vodkaBlötlägg gelatinet i rikligt med kallt vatten
Koka upp vattnet, och smält ner gelatinet. 6 ½ blad gelatin. 5 geléhallon. Rör om heeela tiden. Om det går trögt att smälta kan man hälla ner lite drink mix, men låt det inte koka
Färska hallon & geléhallon till dekoration. Lägg gelatinbladen i kallt vatten under tiden. Rosta riven mandelmassa i torr stekpanna, toppa sedan pannacottorna med det och dekorera sedan lite blandat med färskt hallon eller geléhallon
Jag blev speciellt förtjust i en efterrätt, en form av rispudding som var dekorerad med geléhallon. För att få till en pudding måste de istället ha använt gelatin
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Ta upp gelatinet och smält det i en kastrull. 7 gelatinblad. Lägg bakplåtspapper i en form som är 15 x 30 centimeter