Som vanligt hittade jag ett recept som jag var tvungen att prova när jag kikade runt på lite olika bloggar, denna gång var jag på Tessanbakar och hittade ett recept på geisha maränger
Här har jag använt geisha choklad som är en mjölkchoklad pralin med en krispig hasselnötsfyllning. Here I have used geisha chocolate which is a milk chocolate pralin with a crispy hazelnut filling
Geisha är en favorit choklad och passar hur bra som helst i pannacotta. 5 dl grädde 3 gelatinblad 3 msk muskovadosocker 200 g geisha choklad Lägg gelatinbladen i kallt vatten en stund. 200 g geisha choklad
SofiabakarSofiabakar Geisha DARK kakor recept. Garnera med en två småbitar Geisha dark choklad. 5 DL VETEMJÖL2 MSK KALLT VATTENFyllning 50 gram Geisha DARK choklad från Cloetta
Geisha maränger Du behöver. 100 g Geisha choklad. 100 g Geisha choklad. Geisha maränger. Hallå. Blir ni sugna på något fredagsgott så kommer här ett härligt tips
Till desserten på nyår gjorde jag även en jordgubbscheesecake med geisha, tänkte att det skulle bryta av lite med smaken till chokladfontänen som jag var rädd skulle bli för sött, vilket det inte blev
Jag har utgått från den vanliga klassiska chokladbollen men i den ena tillsatte jag hackad geishachoklad och i den andra varianten tillsatte jag rålakridspulver, jag använder en från Urtekram som är jättegod