Garnering. Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker med elvisp tills sockret lösts upp. Blanda mjöl, bikarbonat och kryddor, och blanda ner tillsammans med gräddfil och smält smör
Garnering. Mjukpepparkaka är en riktig klassiker och doftar jul. Den är god som den är, men vill du lyxa till den lite så lägg på en härlig frosting och garnera med några lingon
Kokosflingor till garnering. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en sockerkaksform. Smält smör och tillsätt mjölk, finrivet skal och saft från ½ apelsin, låt stå
GARNERING. De har en saftig och kryddig botten som smakar mjukpepparkaka och en galet krämig och smörig glasyr med pepparkakssmak och är kort sagt helt orimligt goda
Ett par dagar före kalaset såg jag Leilas söta jul och hur hon gjorde en mjukpepparkaka i tre våningar med chokladfrosting, och det var jag bara tvungen att prova