Krossa marängerna, spara några till garnering. Hade nog förväntat mig att den här efterätten skulle vara något sötsliskig för min smak, men jag tyckte att den kändes riktigt fräsch med de färska jordgubbarna
Garnering. Mosa hälften av jordgubbarna grovt och vispa grädden. På det understa lagret läggs de mosade jordgubbarna, se till att det kommer hela vägen ut i kanterna men utan att spilla utanför
Förutom garneringen för där fick det bli jordgubbar istället. Garnering. Färska jordgubbar (eller andra bär, det går egentligen bra med vilka som helst)
11 l jordgubbar. 1Snoppa och mixa jordgubbarna till en puré (spara några till garnering). 1Skär några av jordgubbarna i bitar och lägg på ytan. 1Garnera med jordgubbar vid servering och ringla över kolasås
Garnering. Den goda marscarponekrämen tillsammans med jordgubbar bildar en ljuvlig och somrig rulltårta som är perfekt att servera såna här soliga dagar