Garnering. Halvera passionsfrukterna och gröp ur dem i en skål. Halvera och gröp ur passionsfrukterna. 20 min 8 person(er) 10 savordikex 3 passionsfrukter 2 citroner, rivet skal och pressad saft, (ca 1 dl) 1 vaniljstång 2 1/2 dl mellangrädde 3 äggulor 1 1/2 dl florsocker 250 g mascarponeost Garnering4passionsfrukter 1 tsk limoncello/portion citronzest Tillagning 1. 3 passionsfrukter. 4 passionsfrukter
Till garnering. Garnera med färsk frukt. 100 g färsk frukt. Riv mandelmassan och blanda med ägget. Lägg ett bakplåtspapper på en tallrik med diametern 10 cm
pumpakärnor + lite extra till garnering. Värm 3 dl vatten till 37°. Blanda ut jästen I vattnet. Lägg mjöl, havregryn, pumpakärnor, salt, plommon och aprikoser i en bunke
Garnering. någon frukt t ex jordgubb, hallon eller körsbär. Spara lite av hacket till garnering. Dela och kärna ur melonen, skeda sedan upp den och lägg fruktköttet i en matberedare eller använd en stavmixer för att mixa till en slät smet
Till garnering. Visst, fruktsallad är ju riktigt gott, med grädde eller glass till. Till garnering. Välj din favoritmüsli, eller blanda i torkad frukt, kärnor och nötter i samma mängd
Valfri garnering. Skrapa ur frukterna och sjud ihop med vatten, socker och citronsaft. Rör ner blött gelatin i passionsfruktspadet tills det är upplöst