Häll upp i en serveringsskål och garneramed maränger och de sista jordgubbarna. Hade nog förväntat mig att den här efterätten skulle vara något sötsliskig för min smak, men jag tyckte att den kändes riktigt fräsch med de färska jordgubbarna
Garnera dem med de resterande jordgubbarna och balsamicoblandningen. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Häll såsen som har bildats över jordgubbarna och garneramed apelsinskal och myntablad. Blanda samman pressad apelsinsaft med likör och häll det över jordgubbarna
Garneramed något grönt. Gå över jordgubbarnamed lite svartpeppar. Skiva jordgubbarna på höjden. Som avslut på en bra middag är det, gärna efter en viss paus, uppfyllande gott att avrunda måltiden med något vällagat sött, helst med en dubbel espresso vid sidan
Jag garnerar även med röd oxalis, det finns i de flesta rabatter. Börja med kompotten i botten, spritsa din mascarpone runt i några klickar, lägg på några maränger & sedan lite jordgubbar