Smörj kanterna på insidan av formarna med matfett och stör på lite mjöl. Låt ganachen svalna i rumstemperatur (gör den gärna dagen innan och låt den stå över natten)
Rosorna spritsade jag med spritsbar ganache och även lite smörkräm i samma spritspåse. Ganachen ville inte stelna lika snabbt som jag behövde ha den färdig, plus att det var en av årets absolut varmaste dagar, och att spritsa med mina händer som alltid är varma oavsett årstid var inte heller det lättaste
Tillsätt smöret och rör ihop det till en jämn smet. Baileysganache. Smält chokladen tillsammans med smör, strösocker, farinsocker, kakao och kaffe i en kastrull
Smör – till formen. Choklad Ganache. Smält smör och choklad på låg värme i en kastrull. Skär upp kakan och servera med vispad grädde, ganache och frukt
Vispa ihop smör o socker till en slät krämTillsätt chokladenVispa äggvitor o blanda i saltet, vispa till en maräng o ställ åt sidaBlanda i vetemjölet lite i tagetO sist blanda i försiktig äggvitor
150g smör150g choklad3 ägg 3 dl socker 2,5 dl glutenfri mix Smält smöret och rör ner chokladenRör samman ägg och sockerBlanda ihop alltSmörj en form och jag valde att ha kokos i formen. 150g smör
Smält ihop smör och choklad över vattenbad eller i mikro Rör i socker. Ganache. Vispa sedan upp ganachen till en mjuk men ändå fast konsistens (vispa ej för mycket annars blir det grynigt)
Rör i smör och stavmixa ganachen slät. smör och ströbröd till formen. //This sponge cake pastry is really good and I love how the acid from the raspberries breaks off from the dark chocolateganache and vanilla sponge cake