Ganache på toppen, även en liten choklad dekoration och lite gelehjärtan följa med och pryda toppen. Tårta med smak av hallon, marshmallow, kokos och mjölkchoklad
Rör under tiden kakan gräddas samman de olika fyllningarna samt ganachen. Kokoskrämen. Ganachen. Innan fyllningen skall användas blandar du ner grädden i kokosblandningen
150g smör150g choklad3 ägg 3 dl socker 2,5 dl glutenfri mix Smält smöret och rör ner chokladenRör samman ägg och sockerBlanda ihop alltSmörj en form och jag valde att ha kokos i formen
lite bär, frukt, nötter eller kokos. Med en botten av karamelliserade cornflakes får vi det krispiga, därefter har vi en rik choklad-ganache och till sist som grädde på moset, dekorerar jag med chokladfrosting
Bred kokosfyllningen över kladdkakan och häll över chokladganachen. Chokladganache. När min kokosälskande sambo kom hem från en jobbresa gjorde jag den här kladdkakan - så oerhört god
Botten - "Sju sorters kakor", kokoskräm - Bakverk och fikastunder, ganachen - grundrecept på ganache och så har jag bara slängt i lite krossad krokant, det kändes gott tyckte jag