Blanda hallonkrämen med grädden och rör ner kesellan eller vaniljyoghurten. Låt ganachen svalna i rumstemperatur (gör den gärna dagen innan och låt den stå över natten)
Vispa osten och kesellan krämigt i en bunke. Polkagris CheesecakeBotten200 g digestivekex100 g smält smörSmeten600 g philadelphiaost2½ dl kesella eller cremé fraiche1 dl strösocker1 dl maizena1 msk vaniljsocker3 stora ägg1 dl grädde200 g vitchoklad75 g polkagrisar, fint krossaderöd karamellfärgSätt ugnen på 175 grader. Innan serveringen så gjorde jag även en liten sats vit choklad ganache, på 100 gr vit choklad som jag smälte i 1 dl grädde, som jag bredde över kakan. 2½ dl kesella eller cremé fraiche
Vispa osten och kesellan krämigt i en bunke. Innan serveringen så gjorde jag även en liten sats vit choklad ganache, på 100 gr vit choklad som jag smälte i 1 dl grädde, som jag bredde över kakan. 2½ dl kesella/cremé fraiche
Garnerad med rinnande ganache,stjärnanis som jag tycker är så dekorativt och vinbär men meningen var väl att det skulle vara färska lingon men hittade inga i affären