Kaffe och chokladganache. Spara gärna lite ganache till dekorering. Kaffe, choklad och Dulce de Leche. Ta från lite av ganachen och lägg i en spritspåse, värm resten lite lätt
Smält chokladen, i ett vattenbad och häll i kaffe. Smält chokladen i varm mjölk och låt svalna. Vispa smör, vaniljsocker och socker pösigt, tillsätt ett ägg i taget
Idag bjuder jag er på en härlig pralin-fyllning med kaffe från Sofiero kafferosteri. Koka upp 4 msk kaffe med 1 nypa vaniljpulver, 1 msk ljus sirap och 1 msk strösocker. [ Recept & Bilder till Sofiero Kafferosteri / Smakbox ] 4 msk kaffe
Om du vill kan du dekorera dem med chokladdoppade kaffebönor. Ganache. Fyll en spritspåse med en stor stjärntyll med ganache och spritsa en klick på varje muffins
Den ska spacklas in i en mintgrön marängsmörkräm med en chokladganache som rinner ner från kanterna och slutligen dekoreras med massor av After Eight-bitar i alla möjliga former
Tårtan består av saftiga chokladbottnar fylld med en len mjölkchokladfyllning och ballerinabitar, täckt med nougatfrosting och dekorerad med chokladganache och några ballerinakakor
Vänta någon minut och rör sedan ganachen slät. Det var planeringsdag för pedagogerna på min förskola i går och jag tyckte de var värda en tårta till kaffet
Jag kan tänka mig att en ganache skulle givet ett bättre resultat men fudgen blev pricken över i. Sen vet jag att många av er tycker att det låter konstigt med kaffe i smeten men jag lovar att det inte är det
Chokladganache. Värm kaffet i en liten kastrull. Värm grädde till ganachen och blanda ner chokladen. Krama ur gelatinbladet och lägg det i det varma kaffet