Ställ i kylskåpet medan du gör ganachen. Häll sedan ganachesmeten över cheesecaken. Ganache topping. Häll över till en skål och vispa med elvisp i 10 minuter, då blir såsen tjockare och luftig, detta är nu en ganachesmet. 300 g digestivekex med chokladbaksida (alternativt din favorit kaksort
Mixa sönder digestivekexen till ett fint mjöl. Rör tills du får en slät ganache. 100g digestivekex 40g smält smör 1 msk kakaoFyllning. Fyll formarna med ganachen och ställ in i kylen ca 2-3 timmar. Kram ❤️ 100g digestivekex
Polkagris CheesecakeBotten200 g digestivekex100 g smält smörSmeten600 g philadelphiaost2½ dl kesella eller cremé fraiche1 dl strösocker1 dl maizena1 msk vaniljsocker3 stora ägg1 dl grädde200 g vitchoklad75 g polkagrisar, fint krossaderöd karamellfärgSätt ugnen på 175 grader. Innan serveringen så gjorde jag även en liten sats vit choklad ganache, på 100 gr vit choklad som jag smälte i 1 dl grädde, som jag bredde över kakan. 200 g digestivekex
Innan serveringen så gjorde jag även en liten sats vit choklad ganache, på 100 gr vit choklad som jag smälte i 1 dl grädde, som jag bredde över kakan. 200 g digestivekex
Chokladganache. Hacka digestivekexen i en matberedare och häll i smält smör, kör tills du har en smet. Om man vill ha en chokladganache som rinner snyggt ner på kanten så gör du så här
Den består helt enkelt av krossade digestivekex, en krämig chokladganache och marshmallowfluff som jag brände av med min brulébrännare för att få en fulländad s'mores-känsla
Jag gjorde en kladdkaks-botten som man även rör ihop snabbt i en kastrull, en tjock ganache på mörk choklad och jordnötssmör och sedan toppade jag med hemgjorda marshmallows och saltade jordnötter
Ganache. Ganache. Rör samman det smälta margarinet med 2 ½ dl av de mosade digestivekexen. Rör ihop mjöl, resten av digestivekexen (1 dl), bakpulver, vaniljsocker och salt. 3½ dl mosade digestivekex