Klipp ut en bit bakplåtspapper som passar i botten av formarna och lägg i dem. Låt ganachen svalna i rumstemperatur (gör den gärna dagen innan och låt den stå över natten)
Vispa socker och ägg så att det blir poröst. Ganachen ville inte stelna lika snabbt som jag behövde ha den färdig, plus att det var en av årets absolut varmaste dagar, och att spritsa med mina händer som alltid är varma oavsett årstid var inte heller det lättaste
Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Ställ i kylen under tiden som du gör ganachen. Blanda mjöl, kakao och bakpulver och sila ner i äggblandningen under omrörning
Vispa ägg, stevia, kakao, salt, bakpulver och vaniljpulver fluffigt. Choklad Ganache. Häll ner chokladen i äggsmeten under vispning och fortsätt vispa en stund
Vill ni veta vilka saker jag fick i den kan ni kolla in det här inlägget. Den här saftiga chokladkakan med mjuk chokladganache är resultatet av dagens bakning
150g smör150g choklad3 ägg 3 dl socker 2,5 dl glutenfri mix Smält smöret och rör ner chokladenRör samman ägg och sockerBlanda ihop alltSmörj en form och jag valde att ha kokos i formen. 3 ägg
Lägg chokladen i en skål och häll över den varma grädden, rör om tills chokladen smält helt. Ganache. Vispa sedan upp ganachen till en mjuk men ändå fast konsistens (vispa ej för mycket annars blir det grynigt)
Vispa ägg,mjölk,olja och vaniljextrakt. Lägg i en. 2ägg. 2ägg. För några dagar sedan avnjöts de mäktiga chokladcupcakes som jag fyllde med dulche de leche och doppade de i en härlig ganach
Vispa ägg, strösocker och vaniljpulver vitt och riktigt pösigt. //This sponge cake pastry is really good and I love how the acid from the raspberries breaks off from the dark chocolateganache and vanilla sponge cake