Mitt förra försök att göra glass var inte direkt lyckat då smeten aldrig ville frysa. Denna gång på den smak jag faktiskt gillar mest bland alla tusentals glassmaker
Men det märks att denna är lite ”gammaldags”. Som är en god chokladkaka som ska serveras varm, inuti blir det som en varm chokladsås – så perfekt till glass
Ni vet att jag älskar grädde, och minst av allt är fettskrämd, så det enda skälet till att jag prövar att byta ut grädde mot större mängd gammaldags mjölk är att vidga mina vyer och pröva något nytt
Jag kan inte klandra er om ni för ett ögonblick skulle tro att detta är samma glass som sist. Jag råkar vara väldigt förtjust i kanderade nötter, och det passar så bra till glass, så här på hösten
Ställ en lämplig form i frysen, och kör sedan glasskrämen i glassmaskin. Rippla drottningcoulis i botten av den frysta formen, stjälp glassen över, och rippla därefter resten av coulin över