Bror med damsällskap var här och hälsade på och efter några timmar på stan i en radikal jakt på skor blev det en härlig sommarmiddag på stekt Gösfilé med kokt färskpotatis och en tvärslagen Hollandaisesås
Här kommer ett recept med ärtor i kombination med nyfångad gösfilé, gräddsås och nypotatis. Lägg tillbaks fiskfiléerna i såsen, strö över dillen och låt puttra tills allt är varmt
Fast så fasligt länge sedan är det inte, det har inte ens gått tre veckor sedan vi mumsade i oss gösen med den där sötsura dillsåsen, signerad Leif Mannerström/Håkan Mårtensson
Kolja med dillgräddsåsSenapspanerad kolja med dillgrädde. 2-3 dl vispgrädde (jag blandade ut med matlagningsgrädde för att få såsen lite mindre fet). 2-3 dl vispgrädde (jag blandade ut med matlagningsgrädde för att få såsen lite mindre fet)
Red av såsen till önskad konsistens. Om såsen har hunnit svalna alldeles för mycket så värm på den igen och servera fisken med sås, bacon, kokt potatis och grönsaker