Rätten bestod av Rimmad gös med skivad rå fårticka, krondillsemulsion ♥ och forellrom. Rätten efter var jag med och la upp, Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse, picklad schalottenlök och massor med riven tryffel
Cattis & Karin preparerar Rimmad gös med skivad fårticka, krondillsemulsion och forellrom. Sandra och Linda ordnar med kantarellerna som ska vara till Kantarellrisotto med tryffel
Rimmad gös med skivad fårticka, krondillsemulsion, ärtskott, spritärtor och forellrom. Den här kantarellrisotton med hyvlad tryffel var verkligen to die for
Gös med Gueuze. Hollandaise med färsk svart tryffel serverad med ölen Asparagus från Alvinne/L’Anti. Smörstekt gös med Creme Ninonpuré, rödgrön trumpetsvamp, trattkantarell samt smörslungade ärtor
Tryffelpotatispuré. Smaksätt med salt, peppar, tryffel och tryffelolja. Servera med pepparskyn, fläsket och tryffelpuré, toppat med friterade vitlöksskivor, ärter och pepparventréche