Gös tryffel recept

Event med Cono Sur, Fiduser och Spring Wine & Spirits

Event med Cono Sur, Fiduser och Spring Wine & Spirits

Rätten bestod av Rimmad gös med skivad rå fårticka, krondillsemulsion ♥ och forellrom. Rätten efter var jag med och la upp, Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse, picklad schalottenlök och massor med riven tryffel
Cono Sur Blogger competition 2015

Cono Sur Blogger competition 2015

Cattis & Karin preparerar Rimmad gös med skivad fårticka, krondillsemulsion och forellrom. Sandra och Linda ordnar med kantarellerna som ska vara till Kantarellrisotto med tryffel

Matrelaterad historia - blandat

Gösfilé à la Richelieu, - Richelieu. förstklassigt höns med tryffel). Gösfiléer i frityr med remuladsås. tryffel
Fantastisk mat på Rolfs Kök, Stockholm

Fantastisk mat på Rolfs Kök, Stockholm

Mammas gravade gös med äpple, avokado, pepparrot och hasselnötter var också otroligt god, och frisk och fräsch i smakerna
Lyxmiddag i ord och bild!

Lyxmiddag i ord och bild!

Gös med Gueuze. Hollandaise med färsk svart tryffel serverad med ölen Asparagus från Alvinne/L’Anti. Smörstekt gös med Creme Ninonpuré, rödgrön trumpetsvamp, trattkantarell samt smörslungade ärtor
Rödtunga Walewska

Rödtunga Walewska

Jag har tidigare gjort den på gös, se recept, men detta är kanske snäppet bättre även om båda får betyg fem

Besök på SMAK på Restaurangen

Pepparot – ”Caviar” forellrom, rökt forell, citron Koriander – ”Cocktail” räkor, grape, avocado Tryffel – ”Oeuf cocotte” skogssvamp, lantägg Ingefära – ”Burgare” anklever, persika, brioche Basilika – ”A la Romana” ravioli, salsiccia, citron Vitlök – ”Milles Feuilles” sniglar, persilja Getost– ”Chevre chaud” betor, krasse, fikonvinäger Saffran – ”Gratinèe” blåmusslor, fänkål Sesam – ”Korean tartar” tonfisk, kimshi, soja Curry – ”Fish and chips” gös, äpple, krasse Kapris– ”Carpaccio” gödkalv, tomat, sardell Cashew– ”BBQ satay” oxkarrè, lime Kryddpeppar – ”Farmor Gunhild” kroppkakor, rårörda lingon Enbär – ”Rydberg” ren, pepparrot, tranbär Spiskummin – ”Pastilla” lammsadel, ratatouille, getostdessert

Gös Ebba Brahe

600 g gösfilé. Skala och koka potatisen mjuk. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en smord ugnssäker form, häll på fiskfond, vatten och vin