Gös senap recept

Gös med bakpotatis och räkröra

Gös med bakpotatis och räkröra

Blanda, majonnäs, senap och crème fraiche. Det hela serveras till en smörstekt gös. 600 gram gös. 1/2 tsk fransk senap. 600 gram gös. 1/2 tsk fransk senap
Stekt gös med vitlöksbröd!

Stekt gös med vitlöksbröd!

Hacka kaprisen grovt och blanda med créme fraich och senap, smaka av med peppar. Stekt gös smakar jättebra tillsammans med vitlöksbröd, sallad och en god senpassås, enkelt och snabblagat
Fisk med senap och grädde

Fisk med senap och grädde

Ingredienser 1 odefinierad peppar 2 msk senap 3 dl vispgrädde 600 gram fiskfilé(er) , Torsk, Hoki, Gös eller regnbåge 1 odefinierad salt 1 odefinierad ost , lagrad, greve eller präst 1 odefinierad potatis , till servering Köp receptet
Sandefjordsås till fisk

Sandefjordsås till fisk

ex lax, gös, spätta och annan plattfisk också, ta en fisk du gillar helt enkelt. lite senap. lite senap. ½-1 msk dijonsenap. ½-1 msk dijonsenap
Dagens recept: Fiskfiléer på broccolibädd

Dagens recept: Fiskfiléer på broccolibädd

Smält smöret och blanda det med paprika och senap. Smaksätt med citron, senap och ev salt och peppar. Fyll fiskfiléerna med en blandning av senap och crème fraîche innan du lägger dem på broccolibädden
Dagens recept: Stuvad fisk

Dagens recept: Stuvad fisk

Smaksätt såsen med senap och citronsaft. 4 portioner1 lake, gös eller kolja, ca 1 1/4 kg4 dl fiskbuljongSås. 3 dl fiskbuljong2 msk vetemjöl1 dl grädde1 - 2 msk osötad senap½ msk pressad citronsaftev 1 äggulahackad dillRensa fisken. 1 lake, gös eller kolja, ca 1 1/4 kg
Fiskburgare med smögenröra

Fiskburgare med smögenröra

Rör ihop crème fraiche, räkor, senap, dill, salt och peppar. 500 g fiskfilé t ex gös. 1 tsk dijonsenap. Börja med smögenröran

Matrelaterad historia - blandat

Gösfilé à la Richelieu, - Richelieu. Innan desserten serveras har alla tillbehör som behövdes för den egentliga måltiden (peppar, salt, senap o
Grillad gösfilé med bönbearnaise

Grillad gösfilé med bönbearnaise

Rör ihop äggula, vinäger och senap i en skål. Grillad gös. 600g gösfilé. 1 msk ljus dijonsenap. Bönbea. Tillsätt rapsoljan under vispning, lite i taget så det inte skär sig

Ugnskokt gös m persiljesås

1 kg rensad gös (huvud o och fenor kvar).  Sätt ugnen på 200º. Lägg ut ett smörat ugnsfolieark som är dubbelt så stort som fisken