Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. 1 hel gös
Det är tex havregrädde i istället för creme fraiche vilket förklarar den lite gryniga såsen. Men i detta recept från Allt om Mat kommer smaken från timjan, vitlök och rostad paprika
Ugnsbakad gös. Passar perfekt till en grillad kyckling tillsammans med en kall sås gjord på örter, crème fraiche, majonnäs och en liten klick dijonsenap
ska vara som konsistensen på kinesisk sötsur sås. Rör ner tomatpuré, salt, timjan och basilika. Vispa ner grädden i spadet och låt såsen koka ihop några min
Värm upp såsen och avsluta med att röra i smöret. Lägg i lagerblad och timjan. Strö ut den rivna osten på ett smörpapper till sammans med lite torkad timjan och baka det i ugn på 225 grader tills flarnen fått fin färg. 600 g gösfilé. 1 tsk torkad timjan