Cattis & Karin preparerar Rimmad gös med skivad fårticka, krondillsemulsion och forellrom. Lammracks med svartvinbärssås, krossad potatis med chevré och nässlor, kålrabbisallad med körvel och friterad rödbeta
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 L nässlor. 1 hel gös. 2 L nässlor
( sik eller gös är utmärkta smörälskare). En krämig nässelsoppa med nybakat rågbröd till, en byxad abborrfile stek i smör med en harsyresås, eller en sikfile med ängssyresmör och pressad potatis, det ni en försmak av sommaren
Red av med majsstärkelsen utrörd ilite vatten, Koka upp såsen. Rör ner parmesanost och nässlor. Servera fisken med salladslök, nässelrisotto och räksås
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 L nässlor. 1 hel gös. 2 L nässlor
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 L nässlor. 1 hel gös. 2 L nässlor
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 L nässlor. 1 hel gös. 2 L nässlor
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 L nässlor. 1 hel gös. 2 L nässlor