Lägg fisken mellan brödbitarna, servera med sallad och sås. Stekt gös smakar jättebra tillsammans med vitlöksbröd, sallad och en god senpassås, enkelt och snabblagat
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Populära inlägg. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. 150 gr smör 3 msk lakritspulver 6 ägg 1,5 dl sucrin mellis 2 dl mandelmjöl 6 msk kakao Sätt ugnen på 175 grader. havrekli 3 tsk bakpulver 1,5 tsk salt 6 ägg 3 dl turkisk y. 1 hel gös
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Populära inlägg. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. 150 gr smör 3 msk lakritspulver 6 ägg 1,5 dl sucrin mellis 2 dl mandelmjöl 6 msk kakao Sätt ugnen på 175 grader. havrekli 3 tsk bakpulver 1,5 tsk salt 6 ägg 3 dl turkisk y. 1 hel gös
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Populära inlägg. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. 150 gr smör 3 msk lakritspulver 6 ägg 1,5 dl sucrin mellis 2 dl mandelmjöl 6 msk kakao Sätt ugnen på 175 grader. havrekli 3 tsk bakpulver 1,5 tsk salt 6 ägg 3 dl turkisk y. 1 hel gös
Vänd gösfilén först i mjölblandningen, därefter i ägget och sist i skorpmjölet. Blanda samman mjöl med dill, salt och citronskal i en tallrik, vispa upp ägget i en djup tallrik och häll skorpmjölet i en tallrik
Ugnsbakad gös. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Populära inlägg. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. 150 gr smör 3 msk lakritspulver 6 ägg 1,5 dl sucrin mellis 2 dl mandelmjöl 6 msk kakao Sätt ugnen på 175 grader. havrekli 3 tsk bakpulver 1,5 tsk salt 6 ägg 3 dl turkisk y. 1 hel gös
Alla andra fiskarter är undantag som oregelbundet och oförhappandes råkar finnas till hands just den dagen då du inte är ute efter den rosa jätten, utan kanske hade föredragit en gös, en sik eller en hälleflundra
Lägg Cannelloni på tallriken och den halstrade gösen lutad på. Medan cannellonin kokar halstras gösen i en het stekpanna med skinnet nedåt till skinnet fått ordentlig färg