Lägg gösen ovanpå. 400 g potatis, 150 g röd steklök, 300 g rimmat rökt sidfläsk, 3 äpplen, salt o peppar. Knaperstek kantarellerna i smör och stek gösen 3 min på var sida (beroende på tjockleken). 300 g rimmat rökt sidfläsk,
Salta gösen och halstra den i het panna och med skinnsidan neråt, sänk värmen och stek ca 3 min på varje sida. 600 g gösfilé med skinnet kvar. 100 g rökt fisk t ex sik. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g gösfilé med skinnet kvar 1 tsk salt Sås. 1 schalottenlök 3 dl fiskbuljong 1 dl vitt vin 2 dl Arla® vispgrädde ½ dl Arla Köket® smetana 2 dl hackad färsk dill 2 schalottenlökar 100 g rökt fisk t ex sik 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 kokta ägg 2 msk grovhackad färsk dill 2 msk grovhackad färsk gräslök 4 msk Arla Köket® smetana ½ tsk salt ½ krm vitpeppar 1 gurka 1 tsk flingsalt
Salta gösen och halstra den i het panna och med skinnsidan neråt, sänk värmen och stek ca 3 min på varje sida. 600 g gösfilé med skinnet kvar. 100 g rökt fisk t ex sik
Rökt blomkålsskum. Filea gösen och ta av skinnet, som sparas. Friterat gösskinn. Värm de ugnsbakade svartrötterna och gösskinnet i ugn på låg temperatur
Ugnsbakad gös. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. Laxtartar med avokado och gräslök, 4 port 2 mogna avokados 8 skivor rökt lax 2 msk hackad gräslök 1 msk pressad citron Svartpeppar
Det är mycket man hinner med på en helg och framförallt har vi hunnit med att dra upp en hej dundrandes massa fin Gös som har filéats och sedan stekts i mycket smör som sedan serverats med fars dillsås och färskpotatis
600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk. 1/2 tsk rökt paprikapulver. 600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk. 1 äggula 1/2 tsk rökt paprikapulver
ca 800 g gös, sjötunga eller annan vit fisk. ca 180 g rökt lax (4 skivor). ca 800 g gös, sjötunga eller annan vit fisk ca 180 g rökt lax (4 skivor) 1,5 dl vitt vin (samma som till såsen) 20 g räkor, att dekorera med 80 g röd stenbitsrom till dekoration, (1 burk) 1 kruka dill
ICA Selection Naturbeteskött Ryggbiff, ICA Selection Frilandsgris, ICA Gott Liv Laxfilé i bit med smak av äpple, rödlök & fänkål, ICA Gott liv Rökta Räkor MSC, ICA Gott liv Koljafilé, ICA Gös, ICA Gott Liv Kycklingklubba med smak av ingefära och persilja, ICA Gott Liv Kycklingfilé med smak av citron, ramslök och svartpeppar