Gös är riktigt, riktigt gott och med både bacon och parmesan blir det en fantastisk rätt. När jag lagar fisk blir det ofta lax jag lagar men detta recept fick jag av en vän och det är gös som man tillagar
Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpaneradgösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Ugnsbakad gös. Svart trumpetsvamp, parmesan, persilja, vitlök och färsk pasta. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 hel gös
Ugnsbakad gös. Svart trumpetsvamp, parmesan, persilja, vitlök och färsk pasta. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 hel gös
Ugnsbakad gös. Svart trumpetsvamp, parmesan, persilja, vitlök och färsk pasta. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 hel gös
Ugnsbakad gös. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Sköl. 3 dl packade basilika blad 2-3 vitlöksklyftor 1 dl riven parmesan. 1 hel gös. 1 dl riven parmesan