Lägg upp sparrisen på tallrikar, lägg på gösen och potatispurén. Avsluta med såsen och kaprisen. Späd eventuellt med mjölk om purén är för stabbig, smaka av med salt och vitpeppar
700 g benfri gösfilé. 14 msk kapris. 1saltKoka potatisen med skal i saltat vatten. 1Dra av från värmen och lägg ner tomat, dill, kapris, hackad rödlök och saften från en citron i smöret före servering. 1Stek fisken på medelvärmemed skinnsidan neråt i 5 minuter, vänd sedan fisken och stek ytterligare i 4 minuter. 1Servera med en klyfta citron
Hacka kaprisen grovt och blanda med créme fraich och senap, smaka av med peppar. Stekt gös smakar jättebra tillsammans med vitlöksbröd, sallad och en god senpassås, enkelt och snabblagat
gösfilémed skinn som är fjällat. Blanda sedan samman med yoghurt, kapris samt dill. Placera en klick av gurkröran på tallriken samt fisken bredvid, servera med färskpotatis
Den kan också bytas ut mot en annan god fisk - gös. Själv hade jag inte kommit på att rotselleri och blomkål passar till fisk, men med det smakrika brynta smöret och kaprisen blev det verkligen perfekt