gös, havtorn och sockervadd, ypperlig service och fantastisk personal. Mortla kumminfrö, spiskummin, koriander, chili, timjan, svartpeppar och kardemumma
Hacka vitlök, chili och koriander. Vänd sedan i koriandern och stek lite till. Krydda med salt, peppar korianderpulver och spiskummin, fräs allting lite hastigt
Lime och koriander TIPS. 4 portioner 600 g fiskfilé (torsk, laxfilé, gös eller kolja funkar jättebra. Jag tog torskfilé) 1 st lime 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1-3 st färska chili (justera hetta efter smak eller uteslut chilin) 1 röd paprika 1 grön paprika 2 msk tomatpuré 400 g krossad tomat 400 g kokosmjölk 2 tsk spiskummin 2 tsk chili- eller paprikapulver 1 liten knippe finhackad färsk koriander Salt & peppar Olja till stekning Garnering (valfritt)
Strö över basilikan och koriandern och servera med limeklyftor och osaltat jasminris. 750 g fiskfilé av gös eller torsk (jag tycker pangasius eller hoki fungerar också)2 vitlöksklyftor2 msk jordnötsolja1-2 msk grön currypasta1 burk (400 g) kokosmjölk1-2 tsk fisksås10 blad thaibasilikaeller vanlig basilika3 msk hackad färsk korianderlime och jasminrisSkär fisken i 3 cm stora bitar. 750 g fiskfilé av gös
12 msk hackad koriander. 1koriander och mynta. 11 dl strimlad koriander. 1 eller 2 lite större à ca 750 g (t ex Seabream, Uer eller Gös). 1färska örter, t ex persilja och koriander. 11 dl hackad koriander
gös eller hälleflundra. Strimla citrongräs fint och finhacka pepparfrukt och korianderrot. Garnera med finhackad koriander och servera grytan med kokta ris- eller glasnudlar 1 st liten gul lök. 1 msk korianderrot
gös. Tillsätt krossade tomater, fiskond, persilja och koriander. dl finhackad koriander. Skär fisken i 3-4 cm stora tärningar marinera en kvart med limejuice och salt