Gös forellrom recept

Gäddmousseline med dilltapioka

Gäddmousseline med dilltapioka

iskall gäddfilé (alternativt gös). Avsluta med forellrom, ärter och krasse. forellrom av hög kvalité. Mixa gädda med salt, peppar och citronsaft
Event med Cono Sur, Fiduser och Spring Wine & Spirits

Event med Cono Sur, Fiduser och Spring Wine & Spirits

Rätten bestod av Rimmad gös med skivad rå fårticka, krondillsemulsion ♥ och forellrom. I Fredags så tog jag tåget ned till Stockholm och skulle gå på event med Cono sur i och med att jag är med i Cono Sur Blogger Competition 2015
Mentorskap och en utmananande kålrot

Mentorskap och en utmananande kålrot

Snabbrimma gösen med lite flingsalt och låt dra i kylen i en timme. Skeda över het buljong, spritsa krämen och garnera med rå kålrot, forellrom och dill
Cono Sur Blogger competition 2015

Cono Sur Blogger competition 2015

Cattis & Karin preparerar Rimmad gös med skivad fårticka, krondillsemulsion och forellrom. Pia skivar gös och Anna hackar lök

Restaurangakademien och Cono Sur

Rimmad gös med skivad rå svamp, krondillsemulsion och forellrom. I fredags var det dags igen för en träff med alla vi bloggare som deltar i Cono Sur tävlingen (Rösta gör ni HÄR) otroligt god mat, fin stämning och underbara människor
Bloggmiddag med Cono Sur på Restaurangakademin

Bloggmiddag med Cono Sur på Restaurangakademin

Rimmad gös med skivad fårticka, krondillsemulsion, ärtskott, spritärtor och forellrom. Har ju nämnt tidigare att jag just nu deltar i en recepttävling arrangerad av Cono Sur och Spring Wine & Spirits

Besök på SMAK på Restaurangen

Pepparot – ”Caviar” forellrom, rökt forell, citron Koriander – ”Cocktail” räkor, grape, avocado Tryffel – ”Oeuf cocotte” skogssvamp, lantägg Ingefära – ”Burgare” anklever, persika, brioche Basilika – ”A la Romana” ravioli, salsiccia, citron Vitlök – ”Milles Feuilles” sniglar, persilja Getost– ”Chevre chaud” betor, krasse, fikonvinäger Saffran – ”Gratinèe” blåmusslor, fänkål Sesam – ”Korean tartar” tonfisk, kimshi, soja Curry – ”Fish and chips” gös, äpple, krasse Kapris– ”Carpaccio” gödkalv, tomat, sardell Cashew– ”BBQ satay” oxkarrè, lime Kryddpeppar – ”Farmor Gunhild” kroppkakor, rårörda lingon Enbär – ”Rydberg” ren, pepparrot, tranbär Spiskummin – ”Pastilla” lammsadel, ratatouille, getostdessert
De tävlande i första semifinalen i Årets Kock 2013

De tävlande i första semifinalen i Årets Kock 2013

Spishalstrad gös från Mälaren med fänkål, syltad tomat och lake samt inkokt havskäfta och forellrom. Tolv kockar från Stockholm, Luleå och Oslo kämpar om en åtråvärd finalplats i Årets Kock 2013, när den första semifinalen avgörs i Uppsala den 13 november

Friterad gös i gott sällskap

forellrom. Blanda ingredienserna till marinaden och häll den över gösen. Vänd gösbitarna i blandningen. Lägg i gösbitarna, ett par åt gången, och fritera dem 3-4 minuter, lite beroende på tjockleken. 700 g gösfilé