Rätten bestod av Rimmad gös med skivad rå fårticka, krondillsemulsion ♥ och forellrom. I Fredags så tog jag tåget ned till Stockholm och skulle gå på event med Cono sur i och med att jag är med i Cono Sur Blogger Competition 2015
Snabbrimma gösen med lite flingsalt och låt dra i kylen i en timme. Skeda över het buljong, spritsa krämen och garnera med rå kålrot, forellrom och dill
Rimmad gös med skivad rå svamp, krondillsemulsion och forellrom. I fredags var det dags igen för en träff med alla vi bloggare som deltar i Cono Sur tävlingen (Rösta gör ni HÄR) otroligt god mat, fin stämning och underbara människor
Rimmad gös med skivad fårticka, krondillsemulsion, ärtskott, spritärtor och forellrom. Har ju nämnt tidigare att jag just nu deltar i en recepttävling arrangerad av Cono Sur och Spring Wine & Spirits
Spishalstrad gös från Mälaren med fänkål, syltad tomat och lake samt inkokt havskäfta och forellrom. Tolv kockar från Stockholm, Luleå och Oslo kämpar om en åtråvärd finalplats i Årets Kock 2013, när den första semifinalen avgörs i Uppsala den 13 november
forellrom. Blanda ingredienserna till marinaden och häll den över gösen. Vänd gösbitarna i blandningen. Lägg i gösbitarna, ett par åt gången, och fritera dem 3-4 minuter, lite beroende på tjockleken. 700 g gösfilé