Jag plockade fram receptet på Gös a´la creme och rätten blev en given succé. Gös á la creme. 600 g gösfilé (eller annan vit fisk). 2 tsk dragon. Kram Karin 600 g gösfilé (eller annan vit fisk). 2 tsk dragon
Ugnsbakad gös. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Ugnsbakad gös. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Mustig, färgsprakande och festlig fiskrätt där skivor av fisken, t ex gös, får puttra i en aromatisk sky av vitt vin och tomater med litet purjolök, svamp och musslor
Ugnsbakad gös. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Ugnsbakad gös. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Ugnsbakad gös. Salvia, dragon, oregano, timjan, mynta och citronmeliss i knippen hänger i. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Sköl. 1 hel gös
Grovhacka dragonen och vänd i den. 6 st gösfiléer. 1 st dragon. 6 st gösfiléer 3 msk smör 4 msk vetemjöl 5 dl vatten 1 dl vitt vin 1. 5 tsk salt kajennpeppar några duttar 2 krm strösocker 1 st dragon liten kruka fransk Sparris och morotsstänger