en näve blandade färska örter ( basilika, persilja, dill t ex. Jag älskar fisk och för mig, som bor vid en sjö (och hoppas att jag snart drar upp min första gös) är gösen en storfavorit
Riv över pepparrot efter smak och servera med potatis och en dillkvist. Dill, till servering. 4 gösfiléer. 4 gösfiléer 1 citron 3 dl grädde 50 g smör 0,5 kruka gräslök, hackad En bit pepparot salt peppar 12 potatisar Dill, till servering
Garnera med dill och skuren gräslök. dill. 4 st gösfiléer. Dela filéerna på mitten, salta och peppra. Vispa upp ett ägg i en djup tallrik och lägg ströbröd på en flat tallrik
Vi serverade fisken med en enkel dillsås av crème fraîche, majonäs och massor av finhackad dill. Härom kvällen lyckades ha med bedriften att dra upp en gös ur en av våra mörka småländska sjöar
½ dl hackad dill. ½ dl hackad dill. 400 g gösfilé. Låt såsen koka på svag värme, ca 5 minuter och smaksätt sedan med vitpeppar, salt och dill. 400 g gösfilé
700 g benfri gösfilé. 11 knippe dill. 1Tärna tomat i små kuber, finhacka dillen och rödlöken. 1Dra av från värmen och lägg ner tomat, dill, kapris, hackad rödlök och saften från en citron i smöret före servering
Avsluta med att vända ner den plockade dillen. Salta och peppra gösen på båda sidorna. dill (plockad). Lägg upp gösen och toppa med den sauterade sparrisen