Ta bort från värmen och tillsätt örterna. Salta gösen och halstra den i het panna och med skinnsidan neråt, sänk värmen och stek ca 3 min på varje sida. 600 g gösfilé med skinnet kvar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g gösfilé med skinnet kvar 1 tsk salt Sås
Ta bort från värmen och tillsätt örterna. Salta gösen och halstra den i het panna och med skinnsidan neråt, sänk värmen och stek ca 3 min på varje sida. 600 g gösfilé med skinnet kvar
Garnera med örter. 400 g fisk, vit, t ex gös, sej. 3 fiskar, t ex 1 havsaborre, 1 gös, 1 rödspätta (det ska vara ca 700 g filé, huvud utan gälar och skrov blir buljong)
kg hel fisk, t ex abborre, gädda, gös, torsk, kolja. Hacka örterna och skär citronen i skivor. Lägg örterna och några citronskivor i fisken, resterande citronskivor bredvid
Fiskdisken hos Fiskrökeriet dignade av silvriga makrillar, glänsande rödingar och kraftfulla torskryggar och jag såg framför mig en röding, eller en gös