Det här är ju rent ut sagt snuskigt dekadent, en fem centimeter tjock skiva oxfilé toppad med gåslever, tillsammans med en mustig madeirasås serverad ovanpå en smörstekt krutong
Restaurangen erbjuder samma à la cartemeny vid lunch som på kvällen, och innehåller rätter som ägg i majonnäs, gåslever, varm chèvre på salladsbädd, gratinerad löksoppa, konjaksflamberad pepparstek, råbiff, grillade sardiner, crème brûlée och tarte tatin
Varmrätt Oxfilé Wellington och efterrätten var en helt underbar mix av krossade digestivekex, chokladmousse, hallon i likör, färska hallon, vispad grädde och
Bloggen har allt fler besökare och alla mina nyårsmenyer har toppat i år, bland annat provlagningen av Viktor Westerlinds nyårsmeny eller min egeny från förra året med Oxfilé och gåslever
Istället för äkta gåslever och tryffel kan du använda en fin gåslever- eller ankpastej med tryffel. Putsa oxfilén fri från senor och forma den till fina runda biffar