Gåslever citron recept

LCHF i Frankrike

LCHF i Frankrike

Jag tillhör dem som inte tycker att gåslever i olika former är en delikatess. Till förrätt åt jag denna fisktartar på lax och torsk med smak av citron, koriander och chili

Sunday Champagne Brunch på Indigo Pearl!

Vi ställde klockan o gick upp för att äta lite frukost runt 8-tiden. När jag tittade på klockan som jag inte ställt om från svensk tid stod det 02

Matrelaterad historia - blandat

Timbaler med gåslever och tryffel. Men nu sitter samtliga gäster vid bordet och har just förtärt Huîtres au naturel (naturella ostron som tillsammans med en fjärdedels citron på den här middagen serverades upplagda på tallrikar med servett inunder)
Två trevliga vita viner och några passande recept.

Två trevliga vita viner och några passande recept.

 Tänk Alsace-köket som till exempel kryddiga korvar, gåslever och smakrika fiskrätter. Elegant smak av mandel, mango, aprikos och ananas, citron och lite fatkaraktär