2 msk gås- eller ankfett. 2 msk olivolja. 2 msk gås- eller ankfett. 2 msk olivolja. Här i England är söndagssteken helig oavsett vilket djur den kommer ifrån, och det är ett område jag är lite osäker på
Att confitera innebär att ugnssteka på låg värme täckt i fett, och visst kan man använda olivolja, men jag föredrar ank- eller gåsfett till confitering
Pensla köttet med olivoljan. Kanadagås, liksom andra gäss kan vara sega att äta. Kan också med fördel användas som kallskuret till en förrätt, eller som smörgåspålägg
Pensla köttet med olivoljan. Kanadagås, liksom andra gäss kan vara sega att äta. Kan också med fördel användas som kallskuret till en förrätt, eller som smörgåspålägg
Nötkött, gås och anka går bra. Kokosolja, avokado/avokadoolja och olivolja Dessa fetter är bra för tarmen och är viktiga att få in i kosten regelbundet
Fräs kålen i lite olivolja eller gåsfett i en stor gryta. Gåsen. Gåsfett eller olivolja. Skär av vingarna på gåsen, precis i leden, och lägg dem åt sidan
Använd ank-, gås- eller kalkonkött. Kall gås, anka eller kalkon, i strimlorSaltTorkade tranbärKinesiska fem kryddorHonungBlandade salladsbladRödlök, i tunna skivorGranatäppelkärnorBlanda alla ingredienser till dressingen, smaka av
Nej, ge mig en anka, gås eller varför inte en tjäder så blir jag lyckligare. Lägg rotsakerna i en ugnsfast form, häll över stekfettet från ankan och ev lite olivolja
Nötkött, gås och anka går bra. Olivolja och rapsolja. Hej på er. Visst är det härligt med fredag. Jag tänkte ägna detta inlägg till att skriva vad inflammation kan ge för konsekvenser för oss - och hur vi ska äta för att undvika att få inflammationer i kroppen
på anka och gås som kokas i sitt eget fett. I det här receptet tillagas grönsakerna i olivolja. Eventuella rester är underbart gott på rostad italienskt lantbröd, bredda med smör med skivad mozzarella, hackad timjan och toppade med resterna samt salt & peppar och olivolja ringlad överst
på anka och gås som kokas i sitt eget fett. I det här receptet tillagas grönsakerna i olivolja. Eventuella rester är underbart gott på rostad italienskt lantbröd, bredda med smör med skivad mozzarella, hackad timjan och toppade med resterna samt salt & peppar och olivolja ringlad överst
Fräs kålen i lite olivolja eller gåsfett i en stor gryta. Gåsen. gåsfett eller olivolja. Skär av vingarna på gåsen, precis i leden, och lägg dem åt sidan