Sila av buljongen låt reducera tillsammans med kalvbuljong, kycklingbuljong, äpplen och portvin. Eftersom vi är i samma veva som Mårten Gås firas så blir första tipset från mig rosastekt gås med rödkål, brysselkål, äpplen och katrinplommon
Gåsen. Skär av vingarna på gåsen, precis i leden, och lägg dem åt sidan. Skär bort fettanhopningarna på gåsen som sitter vid halsen och baktill på gåsen och lägg dessa i en kastrull för att använda till stekning
Vill bara fixa och mysa till det nu hemma, ingen platt tv ä n haha på väggen, svårt att välja …IKEA katalogen ska gås igenom och skulle gärna vilja ha den här kudden i soffan i höst, lite Chanel över den
flytande kycklingbuljong. Gåsen. Skär av vingarna på gåsen, precis i leden, och lägg dem åt sidan. Skär bort fettanhopningarna på gåsen som sitter vid halsen och baktill på gåsen och lägg dessa i en kastrull för att använda till stekning