Gårdagen och mumsig brunch. Dagens brunch. 15 mars 2014, 12. 28. Gårdagen var händelserik med skola, gym, rullande av 150 chokladbollar till kvällens potlock dinner (äta degen såklart), middag och fest på skolan och sedan vidare till en bar i sachsenhausen tillsammans med alla andra
Bad, brunch och jordgubbsbak. De bjöd in till gemensam brunch i går förmiddag då de båda fylllt år. De hade bakat och fixat och ordnat fram en brunch bättre än någon hotellfrukost
Dagens brunch bestod till största delen av gårdagens inhandlade varor (läs mer här och här). rökt fläsksida från Domta, ostar från Vallgarns mejeri (Vit caprin, Blå Edda och färskost med pepparrot), Röbets-samba (röbets- och päronmarmelad) från Lagerlöfska magasinet och äggröra med tomater
Gårdagens goda brunch. Nybakta scones som jag inte behövde kladda ihop det minsta på egen hand. Bakningen stod W för och disken föll på min lott men det var det värt
Äta gårdagens middag till frukost, det är inte riktigt min melodi. Oftast äter jag lite mer till frukost på helgerna, lite som 'brunch', då den intas något senare än på vardagarna
Med en väldigt påtaglig träningsvärk efter gårdagens ryggpass. Efter passet skulle jag och mannen här hemma ge det här med brunch ett nytt försök, lunchserveringen på Millesgården tänkte vi spontant men efter att ha vaknat upp till regn kändes det mindre lockande att pallra sig utanför dörren
Den är perfekt till brunch, lunch eller snabb middag, och ett utmärkt sätt att använda rester. gärna 1-2 vitlöksklyftor, skalade och skivade (jag hade kvar rostad vitlök från gårdagens kryddsmör med rostad vitlök och tryffel). 1-2 vitlöksklyftor, skalade och skivade (jag hade kvar rostad vitlök från gårdagens kryddsmör med rostad vitlök och tryffel)
Nu sitter jag här med helt perfekt gräddade små gyllene plättar, till skillnad mot gårdagens hög av klet (visserligen asgott men ändå inte riktigt matbordfähigt)